Chocolate Slim – Romania | Official Distributor

Chocolate Slim – eficientă slăbire cu rezultat stabil!

este un produs nou pentru slăbire rapidă, fară reacţii adverse. Cu ajutorul lui se poate nu numai rapid scăpa de kilograme în plus, dar și de a aduce corpul în tonus, a-l curățați de toxine și a normaliza funcționarea tuturor organelor și sistemelor. Mai mult decât atât, toate aceste lucruri sunt realizate nu numai rapid, fără daune sănătăţii, dar și cu plăcere!
Ciocolată Subțire – este o băutură cu gust de ciocolată, care nu va lăsa indiferent nici un amator de dulciuri și totodată va afecta silueta, numai în modul cel mai pozitiv! De la ciocolată în cocktail este numai gustul și denumirea, în rest este un produs extrem de folositor compus exclusiv din componente dietetice. Nici un fel de zahăr si grasimi – doar ingrediente benefice!

Proprietăți.

Chocolate Slim – este o mult promițătoare noutate, care are un spectru larg de proprietăți pozitive:


– reduce pofta de mâncare;
– accelerează metabolismul;
– contribuie la o repidă şi lejeră slăbire ;
– oferă un impuls de energie şi vitalitate;
– aduce corpul în tonus;
– micşorează pofta de dulce și mâncare bogată de calorii;
– curăță pielea.

Datorită folosirii sistematice a cocktail-ului pentru slabit treptat organismul este curățat, organele și sistemele încep să funcționeze ca un mecanism bine organizat, eliminând toxinele, colesterolul și descompune grăsimea subcutanată. Acest lucru ajută nu numai la eliminarea kilogramelor în plus, dar şi la anularea celulitei. Astfel, Chocolate Slim favorizează slăbirea și redresarea generală a situației, care, la rândul său, garantează un rezultat stabil și previne depunerea de grăsimi sub piele la finalizarea cursului de folosire a preparatului.

Accesați site-ul oficial al producătorului și comandaţi “Chocolate Slim”

Accesați site-ul oficial al producătorului și comandaţi “Choco Slim”

 

Compoziţie

În baza “Chocolate Slim” – ingrediente naturale, fără efecte secundare, care nu produc dependenţă.


– Fibre – natural arzător de grăsime, ce previne acumularea grasimei sub piele.
– Proteină din zer – menţine muschii în tonus şi-i protejează de daune.
– Lecitină de soia – arde grăsimile și nu le permite să se acumuleze în organism.
– Cacao – activeaza procesul de descompunere a grăsimilor, prelungește tinerețea organismului.
– Glucomanan – previne acumularea grăsimelor.
– Vitamine și minerale – accelerează procesele metabolice, descompun grăsimile, reduc colesterolul și nivelul de glucoză în sânge, pozitiv afectează funcționarea organismului în general.

Unde poţi cumpăra

A cumpăra Ciocolată Subțire se poate pe site-ul oficial, făcând clic pe link. Tot ce trebuie să faceți este să specificați numele și numărul de telefon la care în cel mai scurt timp veti fi contactat de un operator pentru a clarifica toate detaliile.
Livrarea produsului se realizează prin serviciile de curierat sau prin poştă.
Achitarea este posibilă după primirea produsului.

Contraindicații

Cocktail pentru slăbire este contraindicat următoarelor categorii de persoane:


– femeilor gravide;
– femei în timpul alăptării;
– copiilor;
– oamenii de vîrstă înaintată;
– persoanelor cu tensiune arterială crescută;
– persoanelor cu hipersensibilitate sau intoleranță la produsele prezente în componenţa.

Cum să administraţi?

Ciocolata de slăbit se administreză în prima jumătate a zilei.
2-3 lingurițe de pulbere trebuie să fie amestecate cu apă clocotită (200 ml). Înainte de utilizare, e nevoie încă o dată de agitat băutură, se bea cu înghiţituri mici.
Nu se admite administrarea cocktail-ului înainte de culcare, deoarece în componenţa preparatului sunt prezente energizante naturale, ce activează sistemul nervos.
Optimă cură de administrare Ciocolată Subțire este de până la 30 de zile, totodată totul este individual pentru fiecare persoană.
După finalizarea curei de 30 de zile, experţii recomandă a face pe 30 de zile o pauză, iar apoi, în caz de necesitate repetați administrarea preparatului.
Pentru sporirea efectul, se recomandă un consum ridicat de lichide (până la 2 litri de apă potabilă pe zi) și exerciţii fizice rezonabile.


1 Response to Chocolate Slim – Romania | Official Distributor

  1. Ema says:

    Mie aceasta băutură minunată soțul mi-a dăruit la Anul Nou. Știu că l-am plictisit cu permanente vorbe despre diete. Acasă nimic gustoşel nu este. Iar faptul că nu am încredere în mijloacele de pe internet, soțul știe. Dacă a cumpărat, înseamnă că trebuie să încerc! Și știți ce zic? Ciocolata Subțire are efecte! Desigur, minuni nu se merită de așteptat, peste noapte nu veți slăbi la zece kilograme. Cu toate acestea, încet, dar sigur, grăsimea se evaporă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *